Alltid lika gott med restaurangmat

Hejsan svejsan bloggen idag ska vi prata lite restaurang och mat, två saker som jag tycker väldigt mycket om! Men innan vi slänger oss in på de ämnena så vill jag bara meddela er att det är en dryg vecka kvar till första advent, vart tog alla dagar vägen undrar jag? Den här hösten har gått i ett rasande tempo och det är nästan lite läskigt hur nära vi faktiskt är 2022, känns som att 2021 bara försvann med vinden. Men det finns inte mycket att göra åt det utan det är bara att försöka stanna upp och njuta av tiden. Där kommer faktiskt mat in i bilden, jag fullkomligen älskar att sitta ner och äta en riktigt vällagad måltid på en restaurang. Det är någonting med själva känslan av att befinna sig på restaurang, atmosfären och servicen gör allt till en sån härlig upplevelse. Även om man oftast är omgiven av andra människor på en restaurang så känns det ändå så personligt. Sen är det oftast en väldigt härlig stämning och att bli servad med mat och dryck är lite av vardagslyx måste jag säga. I vanliga fall står man där själv hemma i köket och lagar sin mat till familjen, dukar fram och plockar bort samt diskar. Det känns därför så bra att inte behöva tänka på något annat än vad man vill ha på tallriken. Jag är otroligt taggad på den här helgen för det kommer garanterat bli minst ett restaurangbesök, det är jag helt säker på. Däremot har jag ännu inte bestämt mig vart det kommer bli, jag har några favoritställen i Jönköping så det blir antagligen något av dem. Innan jag rundar av det här blogginlägget så vill jag passa på att önska er alla en fortsatt trevlig dag. Ta hand om er så hörs vi snart igen.