Fina och originella tygkassar hos tryckeri i Köping

Hej på er

Hoppas ni har en härlig dag. Jag tänkte jag ska berätta om en rolig sak vi testade att göra. Vi försöker i vår familj att dra ner på plast och använda tygkassar istället. Men för att det ska bli roligare så har vi gjort egen design och lämnat till ett tryckeri i Köping så att vi får våra alldeles egendesignade. Jag tänkte att det kanske inte är så många som tänker på att man kan göra sånt hos ett tryckeri men att det ju kan vara ett bra presenttips också att ge bort. Det är i alla fall inte så troligt att någon annan i Köping har likadana tygkassar som vi har nu.

Det kan ju vara en rolig sak att göra oavsett om man är vuxen eller om man gör det med barnen, kanske att de får designa en egen gympapåse som man gör något tryck på. Just detta som vi vände oss till är en liten syateljé som även har ett litet tryckeri för mindre saker och det var väldigt roligt. Idé kom efter att jag satt och letade på nätet efter tygkassar men inte hittade några som jag tyckte var fina.

Man kan ju sy egna ganska enkelt men så är det ju roligt med något tryck tänkte jag. Vill man annars göra det enkelt så har man säkert några gamla gardiner eller påslakan som man inte använder som man kan sy om till tygkassar. Det är ju ett smart sätt att spara plats och efter några handlingar har du även sparat pengar eftersom plastpåsar kostar att köpa varje gång, men tygkassarna kostar en gång och så kan du använda de i flera år. Hoppas detta kunnat ge något tips eller inspiration till er och att i har en fortsatt fin dag!