Flyttstäd av min studentlägenhet i Örebro

Hejsan på er

Nu är min sista termin avklarad och det är dags att flytta från Örebro. Jag flyttade hit för att plugga men nu när jag är klar så känner jag att jag längtar tillbaka hem. Jag håller på att tömma och flytta ut allt från lägenheten och har faktiskt bokat flyttstäd så att jag slipper den biten. Lägenheten är ju inte så stor så det kostade inte så mycket tyckte jag och för mig kändes det värt den extra utgiften för att slippa göra flyttstäd själv. Jag kommer köra hem alla grejerna och sen får jag åka tillbaka över helgen och sova hos en kompis så att jag kan se att besiktningen går igenom och så jag kan lämna tillbaka nycklarna på måndag.

Nu i sommar kommer jag att bo hemma hos mina föräldrar men det är bara tillfälligt tills jag hittar en egen lägenhet, men det känns så bra att komma närmare familjen och då vännerna på hemmaplan igen. Det har varit några bra år i Örebro och jag har trivts, men nu när plugget är klart så känner jag inte att jag har något som riktigt håller mig kvar här. Det har varit nyttigt och lärorikt att bo i en annan stad och allt det där och det var egentligen först när jag flyttade hit som jag också verkligen insåg hur bra jag trivs där hemma.

Ändå har jag ju pluggat klart mina år och jag känner att jag verkligen har gjort det bästa av tiden här. Jag har träffat och lärt känna nya människor och balanserat plugg och nöjen bra så att man faktiskt njutit av studentlivet. Jag har också extrajobbat litegrann för att få något annat att ha tankarna på än plugg ibland. Men nu är jag redo att flytta hem och hitta jobb och lägenhet. Kram på er!