Healing och vägledning

Hejsan hoppsan bloggen! Jag sitter hemma i Karlstad och njuter av det vackra solskenet som ligger på altanen, det är nästan så varmt att jag fundera på om det inte har blivit dags för ett litet bad i sjön. Komma ut i naturen och rensa huvudet lite från alla tankar som florerar tror jag kan vara väldigt nyttigt. Under några veckor nu så har jag varit lite nere och inte haft så mycket energi till annat, det finns så många obesvarade frågor i mitt liv som jag vill ha svar på. Healing är därför något som jag har kollat betydligt närmare på den senaste tiden och healing på distans är det som jag försökt hitta allra mest. Jag har väldigt svårt för att slappna av hos någon annan rent allmänt. Det spelar ingen roll om jag får ligga i en soffa eller på en massagebänk, jag känner mig inte alls i närheten lika bekväm som jag i vanliga fall gör hemma hos mig själv. Därför vill jag inte riktigt åka till någon för att få varken healing eller massage. Jag får gärna en behandling hemma hos mig och om det är healing så går det bra på telefon också. En gång för längesedan så provade jag på healing men det var för att få kontakt med andevärlden och få svar från nära och kära som inte längre finns kvar i detta livet. Nu vill jag mest ha svar om mig själv och vilka vägar som är bäst lämpade för mig att ta. Jag tror vi alla någon gång under vår livstid kommer in i en period där vi inte riktigt vet var vi står eller vad vi vill göra. Det är precis där som jag befinner mig nu och då känns det verkligen som att jag behöver hjälp att få den vägledningen som jag behöver.