Hoppas massage kan hjälpa för bättre sömn

Hejsan bloggen och ni som läser

Nu slutar jag snart för dagen men det är så lugnt sista stunden så jag tänkte att jag kikar in här på bloggen. Idag efter jobbet ska jag faktiskt på massage här i Stenungsund och det ska bli så skönt. Jag fick det i present för ett litet tag sedan och nu äntligen ska jag lösa in presentkortet och unna mig lyxen att få massage. Det är verkligen lyxigt tycker jag, fast andra kanske inte tycker det. Men jag är inte den som unnar mig sånt så ofta så för mig känns det som äkta vardagslyx av högsta rang.

Jag hoppas jag kan få hjälpa att mjuka upp mina spända och trötta muskler så att jag känner mig lite mindre stel och öm. Eller ja, öm kan man ju känna sig efteråt om de trycker djupt och hårt. Men jag brukar be om lite lättare och mjukare massage för jag tycker inte det är så skönt om det är för hårdhänt. Det finns ju de som föredrar det också men är det en duktig massör så läser ju de av både vad man har för behov och lyssnar in hur man önskar behandlingen. Jag ska få en hel timmes massage så det är kanske tur att jag har gångavstånd hem sen för jag kan nog känna mig lite mosig och mör efteråt.

Hoppas också detta kan hjälpa mig att sova lite bättre, för jag har verkligen sovit så oroligt och dåligt det sista. Mycket tankar och mardrömmar som farit runt i huvudet så jag har nästan varit mer trött när jag vaknat än vad jag var när jag lade mig. Jag har i alla fall hört att massage även kan hjälpa för sånt så det ska bli spännande att se. Hoppas ni har en riktigt fin dag!