Massage i uppskattad sommarpresent

Hejsan bloggen och ni fina som läser

Idag blev vi överraskade på jobbet, alla hade fått varsin sommarpresent nämligen presentkort på en massage hos ett ställe här i Mölndal. Det har varit en utmanande vår för alla på företaget och våra chefer tycker nog att vi gjort ett bra jobb så det var ett fint sätt att visa uppskattning. Vi brukar alltid få någon liten sommarpresent före semestrarna och att få en massage var nog en av de bästa tycker jag. Dels för att jag själv gillar att gå på massage men också för att det har med friskvård och hälsa att göra och sånt är ju alltid bra.

Det är ett par veckor kvar för mig innan jag går på semester men de första går nu vid midsommar och det känns liksom i luften när man är på jobbet nu. Alla är trötta och längtar till ledigt men samtidigt är alla väldigt glada och uppåt eftersom det är sommar och man närmar sig de där efterlängtade veckorna. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb så det är som tur var inte så att jag går resterande veckor om året och längtar efter att få vara ledig och slippa det. Men sen kan ju ingen förneka att det är härligt med en välbehövd och välförtjänt paus.

I år blir väl sommaren väldigt speciell men jag är bara tacksam om man får sovmorgon, sol och bad. Inte så mycket tider att passa, långa promenader och yoga på bryggan. Bara såna saker tycker jag är kvalitet och sånt som gör att jag fyller på mig själv med goda energier som räcker långt in på hösten. Ibland handlar det för mycket om allt man ska hinna med och för lite om att bara vara. Ta hand om er och må så gott så hörs vi snart igen!