Nytt konstnärsmaterial för målarhelg i sommarstugan

Hejsan på er

I helgen ska jag åka ut till sommarstugan strax utanför Örebro och fokusera på lugn och ro och att måla. Jag målar en del tavlor mest för att det är en hobby men säljer också en del av dem så det är väldigt roligt. Så idag efter jobbet ska jag åka förbi en butik i stan och köpa med mig lite mer konstnärsmaterial. Jag börjar få slut på en del av färgerna och några av penslarna behöver bytas ut så det är tur vi har en butik som är särskilt inriktad på konstnärsmaterial. Jag går i princip alltid dit när jag ska ha något men ibland beställer jag lite grejer på nätet också, det beror lite på vad det är.

Efter jag har varit där ska jag hem och packa så att allt är förberett för imorgon slutar jag tidigare från jobbet och då vill jag att allt ska vara klart. För då kan jag bara ta mig hem efter jobbet och sen åka direkt så kommer jag dit i tid och har hela eftermiddagen och kvällen att fixa iordning och göra mysigt. Jag var i stugan för ett par helger sen men man vill ju ändå städa lite och vädra ut, kanske gå ut och plocka lite sommarblommor och ställa på bordet. Dessutom måste jag ha handla lite så jag har mat under helgen och så blir det nog ett kvällsdopp i sjön och kvällsfika på bryggan.

Nu när jag skriver om det så längtar jag ännu mer, det där är verkligen min oas. Det är min favoritplats för att få återhämtning och grunda mig och det är där jag mår som allra bäst. När jag åker hem igen där ifrån så är jag alltid både lugn och påfylld med ny energi. Må så gott och ta hand om er!