Vi tar hjälp med häckklippning

Hejsan på er i det härliga sommarvädret

Nu är det mycket att fixa med i trädgården, allting växer ju så det knakar. Jag insåg att det faktiskt kan vara värt att ta hjälp med vår häckklippning för det är tungt och tufft. Så jag kontaktade en firma i Oskarshamns om gör olika trädgårdsarbeten och häckklippning så de ska komma till oss imorgon och fixa det. De har ju helt andra redskap och resurser än vad vi har så för de går det både snabbare och smidigare.

Jag har haft lite dåligt samvete för att jag inte haft tid eller ork att sköta trädgården så som jag vill, men de sista veckorna har bara varit så väldigt mycket annat. Nu känner jag att jag fått både inspiration, motivation och tillräckligt med energi för att göra något åt det. Men det ska bli skönt att få hjälp med den där häcken och det vet jag att min kära sambo också tycker. Han är inte så intresserad av trädgårdsarbete men klipper gräset och sånt i alla fall.

I övrigt är det jag som sköter växter och rensa ogräs och sånt, men det har jag oftast inget emot. Tvärtom tycker jag det är skönt och ger mig avkoppling, förutom när jag inte hunnit med så bra det sista då känns det som man inte vet vart man ska börja och så blir det ingenting gjort istället. Men nu har jag samlat kraft och bestämt mig för att bara börja så får man ta det steg för steg. Denna veckan blir det en stund varje kväll efter jobbet för det ska ju vara så fint väder också så då är man ju gärna ute och njuter av de varma sommarkvällarna. Hoppas allt är bra med er och att ni har en riktigt fin vecka!